Web Designer | WordPress

Is een website nog van deze tijd?

Een website hebben voor jouw merk of bedrijf is tegenwoordig nog steeds essentieel. Het is jouw online visitekaartje en een belangrijk onderdeel van jouw marketingstrategie. Met een goed ontworpen website kun je jouw merk of bedrijf professioneel presenteren aan potentiële klanten en je onderscheiden van concurrenten.

Een website biedt ook een platform om te communiceren met jouw klanten en potentiële klanten. Het stelt je in staat om informatie te delen over jouw producten of diensten, jouw verhaal te vertellen en te laten zien wat jouw merk of bedrijf uniek maakt. Bovendien kun je via jouw website eenvoudig contact opnemen met klanten, vragen beantwoorden en feedback verzamelen.

Een goed ontworpen website kan ook helpen om meer verkeer naar jouw website te leiden. Door te investeren in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online advertenties kun je jouw website hoger laten ranken in zoekresultaten en meer potentiële klanten bereiken.

Via je website kan je ook goederen en diensten verkopen via een webshop. Je kan hierbij werken met een website in eigen beheer. Er bestaan hiervoor ook wel andere oplossingen, maar deze zijn op termijn vaak duurder. Wij regelen alles om je webshop goed te laten functioneren!

Kortom, het hebben van een website is een must voor elk merk of bedrijf dat online aanwezig wil zijn en succesvol wil zijn in de digitale wereld. Met een professioneel ontworpen website kun je jouw merk of bedrijf op de kaart zetten en een sterke online aanwezigheid opbouwen.

Jaar ervaring

0

Websites actief

0

Dagen onderhoud

0

Uw website wordt gemaakt met het WordPress systeem.

Restaurant
Villa De Torre

Hotel
Hotel Les Dunes

Hotel
Beach Hotel

Grafisch Design
C-Factory

Restaurant
Oosterstaketsel

Subsidies
Steppenwolf

 • null

  WordPress

  Ontwerpen van jouw website

Uiteraard wordt dat allemaal voor u gedaan!

Uw website wordt verzorgd van A tot Z van creatie, updaten content tot technisch onderhoud.

Algemeen overzicht website

Een website kan verschillende onderdelen en elementen bevatten, afhankelijk van het doel en de doelgroep van de website. Hieronder vindt u een algemeen overzicht van wat een website moet bevatten, afhankelijk van het doel van de website kunnen er nog meer elementen nodig zijn:

 1. Een duidelijke en herkenbare domeinnaam met e-mail.
 2. Een aantrekkelijke en functionele lay-out: Een goede balans tussen afbeeldingen, tekst en witruimte.
 3. Een navigatiemenu maakt het gemakkelijk voor bezoekers om door de website te bladeren en de gewenste pagina’s te vinden.
 4. De inhoud van de website moet relevant en informatief zijn, en afgestemd op de doelgroep. Dit kan bestaan uit tekst, afbeeldingen, video’s en andere multimedia-elementen.
 5. De website moet contactgegevens bevatten, zoals een e-mailadres, telefoonnummer, adres en BTW nummer.
 6. De website moet geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat deze gemakkelijk gevonden kan worden door potentiële bezoekers (SEO).
 7. Een website moet beveiligd zijn tegen alle vormen van cybercriminaliteit. Dit kan onder meer worden bereikt door middel van SSL-certificaten en beveiligingsplugins.
 8. De website moet responsief zijn en zich aanpassen aan verschillende schermformaten.
 9. Het is belangrijk om statistieken bij te houden over bezoekersaantallen, klikfrequenties en demografische gegevens.

Een standaard website

 • Opstart domein en hosting
 • WordPressinstallatie
 • Integratie logo, teksten, slogans, foto’s, slider
 • Ontwerp van 5/6 pagina’s
 • SEO per pagina
 • Links naar Sociale Mediakanalen

Een mini website (one-page)

 • Opstart domein en hosting
 • WordPressinstallatie
 • Integratie logo, teksten, slogans, foto’s, slider
 • Ontwerp van 1 pagina, alle inhoud komt op de homepage
 • SEO voor deze pagina
 • Links naar Sociale Mediakanalen

Diensten voorzien door Online Media | WordPress Web Designer

Standaard

• Technisch

Hosting en domein, verhuis van domein indien nodig, aanmaak en beheer MySql database, WordPress installatie, updaten WP & plugins, SSL verbinding, aanmaken van e-mails (account aanmaken via online handleiding), Analyseren van storingen en technische moeilijkheden.

• Vormgeving

Layout met thema aangepast naar look en feel van de klant (CSS), navigatie, implementatie van logo, teksten en foto’s, fotogalerijen, sliders, SEO per pagina, links naar sociale media, implementatie YouTube movies, Cookie- en privacybeleid, Google Maps, Responsive Mobile,…

Extra’s

Meerdere talen, popups, formulieren, inlog klanten, uitleg website aan de klant, implementatie restaurant of hotel boekingssystemen, webshop (advies op aanvraag)…

Een woordje uitleg omtrent Google diensten

Het hoofdstuk Google is er eentje apart en is niet voorzien bij een website. Aangezien dit een heel ruim spectrum omvat en hoort bij een specialisatie wat internetmarketing genoemd wordt.

Wat is er wel voorzien?

Per pagina is een zoekwoord voorzien, met titel en omschrijving. Dat is wat je ziet bij de zoekresultaten wanneer je naar je website zoekt op Google. Hoe meer pagina’s je hebt op je website, hoe meer zoekwoorden je website uiteindelijk zal bevatten. De zoekwoorden worden voor u bepaald of in samenspraak met u gekozen. Dit is dus gratis voorzien op de website en voor de meeste bedrijven is dit voldoende. Wenst u toch meer te halen uit uw website, lees dan vooral verder.

Onderstaande Google diensten kan u zelf uitvoeren of laten doen door een gespecialiseerde online marketing firma.

Wat kan u zelf doen?

Google Analytics: is een platform waar gegevens van uw websites en apps worden verzameld om rapporten te maken die inzicht bieden in uw bedrijf.

Onze websites zijn echter al voorzien van een statistic tool.

Google SEA: Met Google Ads kunt u de hele wereld gemakkelijk laten zien wat uniek is aan uw bedrijf, zodat u klanten kunt bereiken die zoeken naar de producten of services die u biedt.

Google Business: Je kan je plaats op Google Maps opeisen (claimen) via Google Business. Je maakt daar een account aan, na controle van Google kan je dan aanpassingen doen in Google Maps.

Google Search Console: Gebruik de tools en rapporten van Search Console om het zoekverkeer en de prestaties van je site te meten, problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je site opvalt onder de zoekresultaten van Google.

Topbijdrager en lid van enkele Facebookgroepen waar ik mensen help in hun struggles met betrekking tot WordPress.

WordPress Freelancers | WordPress Experts

U heeft dringend informatie nodig omtrent uw nieuwe website?

Contacteer mij hier!

Scroll naar boven